Om meg

 • Jeg heter Anita
 • Er godt voksen og har først begynt å kjøre enduro nærmere middelalderen… (Det er håp i et hengende snøre)
 • Kjører KTM 250 EXCF – ’11 modell.

Rullgardin på vei opp
I 2007 kjøpte jeg endurosykkel med kjæresten. Arbeidsfordelingen ble slik: Han kjørte to timer. Jeg kjørte to minutter. Det var mye frem og tilbake, jeg var redd for bakker, redd for steiner, stubber, sykkelen var for høy, feil innstilt på demping – alt var galt. Så ble jeg alene om kjøringa, og hadde sykkelen for meg sjøl. Etter å ha trent ved Karsby gjennom 2009, der jeg kjørte omtrent en gang i uka begynte det å løsne litt. Jeg turte mer. Utfordret meg selv. Og fikk støtte fra min kjære fetter. Etter et års tid skjønte en kamerat at om han senket tempoet litt og kjørte sammen med meg noen runder hver uke, så ville jeg se at det ikke var farlig. Vinteren 2009 kjørte jeg uansett vær og føre – no mercy!
Fra å dure rundt i mitt eget tempo hadde jeg plutselig noe å måle meg med. En av veteranene i Rømskog Motorsport spurte om jeg ikke skulle være med på løp snart. Han sådde en liten drøm, en tanke om å gjøre prat til alvor. Men jeg beholdt påmeldingen som en hemmelighet omtrent til jeg sto på startstreken i Stångebro i Sverige. Det jeg ikke visste var at dette er et av nordens største enduroløp, og det stilte 39 jenter på startstreken… I Norge var det da til sammenligning maks 3 på start, mens det i 2011 var 5 på det meste.

Jeg har fortsatt med jevnlig trening, og 2011 ble mitt første år i Norges Cup. Jeg vant ett av løpene og ble totalt nr 2 i dameklassen noe jeg er veldig stolt av!

Reklamer

6 svar til Om meg

 1. Ragnhild sier:

  Wow ny side!! I like 🙂
  You go girl 😉

  • ktmcleopatra sier:

   Takker så mye – trengte virkelig å forfriske meg. Har hatt sterk aversjon mot å trå til i den andre bloggen… Var innom din her om dagen, og lar meg imponere av at du har det i pennespissen:)

 2. Ragnhild sier:

  mhmm…jeg har värt ofte innom gamlebloggen og spanet etter nye innlegg! Men du gir ikke opp helt, vel?
  Pennespissen…jeg syns det blir lengre og lengre mellom höydepunktene…men så kan man jo ikke forvente mer med mitt liv. Jeg mener, ikke så mange möter med farlige lepoarder eller gangstergjenger i LA å spore i min hverdag…fnis og fnis..

  • ktmcleopatra sier:

   Jeg møter jo stadig gangstere, jfr «snekker-Andersen» og billakkereren fra Helvete. Lokale gangstere som har plass i Bygg og bedrag på TV3 og som føyer seg inn i rekken av blogginnlegg. Men for tida har jeg jernmangel – i tredobbel forstand. Og da blir det lite skriving…

 3. Baron Von Flisespikker sier:

  Moppe flyttet til Kristiansand, og Moppe 2.0 kom inn i livet ditt. Du må oppdatere vøttø…..:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s