Knott – (og bli-ny-dag for Moppe)!

Skrubbings

Det er ikke til å komme fra at man må pusse og gnikke litt når man eier noe man vil ta vare på. Men det kan bli for mye av det gode. Eller for liten tid. Eller for mye å ta vare på. Og for mye knott.

Gressklipping har jeg nevnt før. Nesten umulig i disse dager med tepper av knott rundt ører, ankler og håndledd. (For ikke å snakke om inni ører og nese og nedi luftrører om du er uheldig og trekker pusten inni svermen.) Golvvask er nødvendig en gang i blant, men på ingen måte moro. Men knottfri sone. Terningskast 6 for det siste.

Å forvandle «Den stygge andungen» i finvær derimot – det er knallmoro. Moppe var under lupen denne helga, etter å ha fått ny ventilasjon i «lungene». Han hoster ikke mer. Derimot er han nå like sprek som før, men trengte vise seg fra en ny og sprekere side også. Da vi tro til med gamle oppvaskbørster og tannbørster og stålull og avfetting og polering, fremsto Moppe i en ny og forbedret utgave. Han ser faktisk mange år yngre ut. Men det holdt hardt å bli ferdig. Knotten ville inn og fram overalt, det gikk så møkkasprut og oppvaskbørster for veggimellom. Men vi ble ferdige. Vi viftet vekk knottsvermene for å få tatt bilder før vi emigrerte innendørs.

Vi har ennå ikke tatt farvel med Moppe, men bare jeg finner igjen VISA-kortet mitt skal han legges ut på FINN for salg. Måtte den verdige kjøper finne ham.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Mandag  Styrke og utholdenhet – tredemølle, roing, vekter – 1t
Tirsdag – Sykkeltur til Øyungsdammen – 2t
Onsdag – Stressdag på jobb/transport til skauen (Les køkjøring pga Kleppas fadese)
Torsdag  Rømsjøen rundt – 1,5t
Fredag – REGN – henta Moppe hjem
Lørdag – Enduro: 1t
Søndag – Gressklipp 1t (Moppeforvandling)

Tilsammen – 6,5t

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Enduro. Bokmerk permalenken.

2 svar til Knott – (og bli-ny-dag for Moppe)!

  1. Turbo-Lalla sier:

    Jeg trenger også en sånn oppussing!! Kommer dere hit og gnukker litt på meg?? Helst skal dere komme i den gule fare. Jeg skal holde unna knotten! Ta med furtepus!

  2. ktmcleopatra sier:

    Hihi, nå lo jeg først av gnukk, så av gul fare og sist av furtepus. Du synes du ser oss tre i Bobla? Brom brom – Skarbol – here we come 🙂
    Gnikk gnukk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s