Rädda Moppe – död eller levande

Syk Moppe

Jeg lever i et spenningsscenario som kunne vært regissert av Hitchcock. På settet deltar «Moppe» (min KTM), ei jente (meg), Krösamaja (gjett) og to reparatører.

Kommende lørdag venter en stoOor utfordring for jenta, og forberedelsene med å kjøre rundt på Eksismoa (i regn er denne løypa LIVSFARLIG) gikk sånn midt på treet helt til moppen begynte å hoste. Sånn skikkelig influensasjuk. Jenta og Moppe gikk synkront ned for telling, og det så gjørmespruten skvatt rundt øra. Hun var så nær gjørmebadet at hun kjente det luktet …tja…folkemøkk? Etter å ha gravd gørra ut av øra og satt seg på Moppe igjen fikk hun ristet liv i ham til slutt. Men han var tung å få rundt i steinrøysa. Til tider ble de utsatt for livsfarlige situasjoner utfor bratte stup og glatte berg. Moppe hostet og harket seg fram, med jevne mellomrom ble luften klar og gassen tok plutselig tak slik at de skjøt fram mellom trærne. Etter fire runder føltes det som noen hadde kjørt over jenta med bulldozer, skutt på henne med softgun, for så å henge henne opp ned og denge henne med et balltre.

Rusk i forgasser? Nei, forgasser var clean og fin, det kunne reparatør I bekrefte. I bensintanken fant jenta mye rart, men filteret har bare sendt rene, aromatiske fluider inn i motoren. Pluggen og plugghetta var nylig bytta, de lånte annen for å teste. Alt fungerte like dårlig. Host host.

Da vitale deler var åpnet, sjekket og funnet ok i en fem timers tid, gjensto kontakt med reparatør II. Joda, han hadde en mulighet til å kikke på Moppe i løpet av uka. Nå er det to arbeidsdager igjen til lørdag, og jenta har ingen plan B. Hun er redd. Terrified faktisk. Sover dårlig, vondt i kroppen, rusket i lommeboka skriker og tusenlapper flimrer foran øynene. Og de er ikke hennes. Krösamaja flyr rundt og forteller alle om elendigheten på gården, og har sterke meninger om Moppe og jenta og reparatørene. Har hun hørt.

Det er nå eller aldri – Rädda Moppe – helst levande!!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Mandag  Styrke- og utholdenhetstrening – 1t 5 min
Tirsdag – Sykkeltur alene + sykkeltur med Tale til Sognsvann + gåtur rundt vannet – 1,5t
Onsdag – Rømsjøen rundt på sykkel – 1,5t
Torsdag  Gåtur i regnet – 0,5t
Fredag – 1t gressklipping i regn (tungt) + sykkeltur 0,5t = 1,5t trening
Lørdag – Endurotrening: 1,5t  (1,5t gressklipping etter det)
Søndag – Endurotrening Eksismoa: 1t, sykkeltur Kørren 40min = 1t 40 min

Tilsammen – 10t

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Enduro. Bokmerk permalenken.

10 svar til Rädda Moppe – död eller levande

 1. Turbo-Lalla sier:

  To ting jeg reagerer på her (foruten en nydusjet herr balle fnis) er; 1. Kattepus. Jeg er klar over at pelsen er tykk men på det ene bildet ser den nesten ut som «mesterkatten» i Shrek 4 (må sees!!) Ser ganske så rund og god ut hehe. Og så reagerte jeg på GRISEBANKEN som den stakkars jenta går igjennom. Kjört over, skutt på og dengt med et balltre opp ned, for sikkerhets skyld…laughing out loud 😉

  • ktmcleopatra sier:

   Kattepus Priscilla er faktisk relativt nybarbert. Vi har fjernet tre kilo pels. Men ja, hun veier allikevel 6kg… og spiser kun «knott». Og slike fete mus som du så på bildet. Ikke er hun overforet heller, og må løpe ute hele natta. Men har litt hoftegikt, så hun spretter ikke så ofte rundt lenger. Og så er hun allergisk som meg. Så vi nyser og snufser av de samme tingene. Underlig, hva?
   Hr Balle får som fortjent, hihi. Nyvasket og god:)
   Mye grisebank – og fortsatt vet ingen om Moppe kan reddes slik at det blir mer denging til helga. Sitter i sofaen og biter negler nå. (Kun billedlig talt, sitter egentlig og trøstespiser is…)

 2. Lalla sier:

  Your cat is lovely, Moppe!

 3. Baron Von Hostesaft sier:

  Det blir trist når Moppe skal omplasseres. Men det er nok til Moppes beste. Han trives nok best på et jorde han kan gå og gresse på sine gamle dager…..

  • ktmcleopatra sier:

   Moppe er lei seg. Tror ikke vi skal snakke for mye om dette, viktig å ta hensyn til følelsene hans. Har det ikke så godt selv heller, egentlig… Et livslangt forhold – jeg blir jo lett knyttet inn i evigheten med de jeg bryr meg om. Men gresset er grønt. (Bare ikke grønnere på andre siden.) Og det er jo en sommerlig og fin tanke.

 4. Baron Von Hostesaft sier:

  Jenta, Krösamaja og to reparatører? Akkurat ja, nettopp. Vent på meg. Inspisere, sementere, konkludere. Hvor ble det av Moffedillen og Migrantene? Løse tråder er lange. Det er bedre med to reparatører enn ingen reparatører.

 5. Baron Von Hostesaft sier:

  Repareres, revideres, registreres, reflekteres, reformeres, reviteres, resigneres, respireres, resulteres, revulteres, respekteres, repareres, reglereres, respireres …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s