Fra London til Karsby

Borte bra men Karsby best!

Hur jeda mej!

Kunne stått fast i London fram til i dag pga all snøen som har lavet ned der de siste dagene. Det ville vært krise.

Hell i uhell. Norwegian kansellerte alle ruter hjem til Norge på torsdag. Noe jeg fant ut i det jeg skulle skræve inn i dusjen før jeg skulle på konferanse. Vi hadde høyttaler på hotelldoen…praktisk fant jeg ut, for BBC meldte plutselig at flyplassene var stengt hele dagen. Det ble mange telefoner og ingen dusj. Vi forberedte oss på å tømme lommeboka på ekstrautlegg, og en hjemtur med annet flyselskap som kostet det hvite ut av øyet. (Vil man til Karsby for å kjøre enduro gjør man nesten hva som helst.) Heldigvis fikk vi beholde hotellrommet, mot en stooor kostnad, selvfølgelig.

Da vi endelig kom gjennom hos Norwegian (jeg måtte be noen hjemme i Norge ringe for meg, pga kostnader fra mobil. Satt en halv time i kø uten å få svar…) fikk vi beskjed om at første ledige flight var lørdag, via Bergen inkludert to timers venting… det var IKKE aktuelt. Så etter å ha kranglet oss til en flight med et annet selskap på fredag kveld så alt ut til å gå i skjønneste orden.

Torsdag ettermiddag: plutselig lar Norwegian høre fra seg på sms! Halleluja, de informerer! «Alle som kan komme seg til Stansted innen kl 19 (to-timers reise fra byen) vil få plass på fly hjem». Vi avbestilte hotellrom (som vi allikevel måtte betale), bestilte drosje til en svimlende sum (alle tog var kansellert) og heiv oss avgårde. Drosjesjåføren hadde aldri hørt om vinterdekk, så det ble en spennende tur… sannelig rakk vi flyplassen i tide, og kom til slutt med flyet som var vel en time forsinka.

Hjemme ventet 23 kuldegrader ute, og 15 varme inne. Det er jo i og for seg en grei temperatur om man har tenkt å fyre opp i ovnen. Men jeg hadde tenkt å ta en varm dusj og legge meg. Avkledd og på vei inn i dusjen nok en gang dette døgnet (klokka var 03.00) ventet en ny overraskelse. Vannet var frosset… Ikke en eneste liten dråpe piplet ut av dusjhodet. På med klær, ned i kjeller for å tine rør. Null respons på badet. Jeg tettet alle trekkfulle plasser, Espen fyrte som en gal i peisen, ekstra varme ble satt på i kjeller. No Niagara på badet men 30 varmegrader i hele huset!!

Snekker ble tilkalt på fredag, glavamatter spikret utenpå huset, flere trekkfulle plasser tettet i kjeller. Så klokken 9.30 i dag lørdag, halvannet døgn etter hjemkomst kom det surklende lyder fra rørene. Plutselig fosset det ut både kaldt og varmt vann og jeg badet meg i luksuriøse dråper.

Klokken tolv kunne vi kjøre avgårde til Karsby for ukens absolutte høydepunkt 🙂 Hva er vel London mot enduro på Karsby og rennende vann i sin egen dusj??

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Enduro. Bokmerk permalenken.

2 svar til Fra London til Karsby

  1. Ragnhild sier:

    Hörtes ut som dusjen var etterlengtet etter disse hendelser!
    Hujedamej!!

  2. ktmcleopatra sier:

    Utrulig å en klut kan utrette om man svinger den rett, men svette sprekker får det enda bedre med en dusjstråle i tillegg:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s